Oι πρώτες εντυπώσεις από την παρουσίαση του πολυτελούς ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό ήταν ενθουσιώδεις.
... είναι ναι. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει γίνει της μόδας, αφού διεθνείς σεφ προσθέτουν φύλλα χρυσού στις δημιουργίες τους.
Εδώ και αρκετούς αιώνες, εξάλλου, ο χρυσός χρησιμοποιείται ευρέως στην ποτοποιία και τη ζαχαροπλαστική της Ευρώπης, ενώ ήδη από την αρχαιότητα είναι γνωστές τόσο η θεραπε[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!