
Fougasse:Το γαλλικό ψωμί!
Την συγκεκριμένη συνταγή την πήρα απο το πρωινό του mega βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι την πρώτη φορά που την έκανα δεν μου πέτυχε γιατι η ζύμη κολλούσε στα χέρια μου και δεν μπορούσα να την χαράξω για να της δώσω το σχήμα σιταριού αλλά την κράτησα και έκανα καλτσόνε.Υλικά:
500 γρ. αλεύρι σκληρό
1 φακελάκι μαγιά ξερή(8 γρ. δηλαδή)
350 γρ. νερό
10 γρ. αλάτι
1/4[...]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!