Υλικά (για 4 άτομα):...
150 γραμμ. κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια
5 ολόφρεσκα βιολογικά αυγά (θα χρησιμοποιήσετε μόνο τ” ασπράδια)
175 ml κρέμα γάλακτος κακάο (για το γαρνίρισμα)
ζάχαρη άχνη (επίσης για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση:
Λιώνετε
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη (περίπου 4΄ με 5΄). Ύστερα χτυπάτε και τ” ασπράδια στην ίδια ταχύτητα για 5΄με 6΄, έως ότου σχηματιστούν απαλές κορυφές.
Απαλά και κουταλιά-κουταλιά ρίχνετε τα χτυπημένα ασπράδια στη σοκολάτα, διπλώνοντας το μείγμα με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Τέλος, με τον ίδιο τρόπο προσέθετε και την παχύρρευστη κρέμα.
Μοιράζετε τη μους σε 4 ποτήρια και[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!