Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από αλλεργία στους ξηρούς καρπούς έχουν τα παιδιά των οποίων οι μητέρες δεν τους είχαν αποκλείσει από τη διατροφή τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αποφαίνεται αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο
Ερευνητές του Αντικαρκινικού Κέντρου Παίδων «Dana-Faber» της Βοστόνης, με επικεφαλής την Δρ Λίντσαϊ Φρέιζερ, μελέτησαν τη γενικότερη υγεία αλλά και τη διατροφή περισσοτέρων από 8.000 παιδιών και των μητέρων τους.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η πρώιμη έκθεση κατά την ενδομήτρια ζωή δημιουργεί φυσική ανοχή σε ορισμένες κατηγορίες τροφών. Αλλά, τα αποτελέσματα της μελέτης έρχονται σε αντίθεση με άλλες έρευνες που έχουν δείξει, είτε ότι δεν υπάρχει συσχετισμός, είτε ότι προκύπτουν κίνδυνοι από την κατανάλωση ξηρών καρπών κατά την κ[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!