Λέσβος Μυτιλήνη
Υλικά
* 5 ασπράδια φρέσκων αυγών σε θερμοκρασία δωματίου
... * 1 πρέζα αλάτι
* 1 φλιτζάνι γεμάτο ζάχαρη
* 500 γραμμάρια ινδοκάρυδο
* 1/2 κουτί κορν φλάουρ
* 2 βανίλιες
* κερασάκια φρουί γλασέ
Εκτέλεση1. Βάζουμε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ μαζί με το αλάτι. Τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 5΄, να φουσκώσου[...]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!