Μπείτε στην πιο ΗΟΤ Σελίδα του Facebook! κάνε LIKE τώρα!

Κεκάκια καρύδας και μοσχολέμονου περιχυμένα με σιρόπι με ρούμι

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου
Κεκάκια καρύδας και μοσχολέμονου περιχυμένα με σιρόπι με ρούμι



«Μεθυσμένα» κέικ με υπέροχη γεύση καρύδας. Το σιρόπι από ρούμι δίνει σε αυτά τα κεκάκια την απαραίτητη «υγρασία» που τα κάνει ακαταμάχητα. Υλικά
125 γραμμάρια βούτυρο
215 γραμμάρια (1 κούπα) «ψιλή» ζάχαρη
3 αυγά
75 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) αλεύρι
40
γραμμάρια (1/4 του φλιτζανιού) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
45 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) νιφάδες καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φλούδα μοσχολέμονου (lime)
85 γραμμάρια (1/3 του φλιτζανιού) γιαούρτι Για το σιρόπι
Λεπτοτριμμένη φλούδα από 1 μοσχολέμονο (lime)
80 ml (1/3 του φλιτζανιού) φρέσκος χυμός μοσχολέμονου (lime)
80 ml (1/3 του φλιτζανιού) κρύο νερό
80 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) ζάχαρη καρύδας
125 ml (1/2 φλιτζάνι) λευκό ρούμι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα καρύδας Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε ελαφρά [..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ

Σχολιάστε!

Περισσότερα από tosokaki