«Μεθυσμένα» κέικ με υπέροχη γεύση καρύδας. Το σιρόπι από ρούμι δίνει σε αυτά τα κεκάκια την απαραίτητη «υγρασία» που τα κάνει ακαταμάχητα. Υλικά
125 γραμμάρια βούτυρο
215 γραμμάρια (1 κούπα) «ψιλή» ζάχαρη
3 αυγά
75 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) αλεύρι
40
45 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) νιφάδες καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φλούδα μοσχολέμονου (lime)
85 γραμμάρια (1/3 του φλιτζανιού) γιαούρτι Για το σιρόπι
Λεπτοτριμμένη φλούδα από 1 μοσχολέμονο (lime)
80 ml (1/3 του φλιτζανιού) φρέσκος χυμός μοσχολέμονου (lime)
80 ml (1/3 του φλιτζανιού) κρύο νερό
80 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι) ζάχαρη καρύδας
125 ml (1/2 φλιτζάνι) λευκό ρούμι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα καρύδας Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε ελαφρά [..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!