
Κεράσια σε σιρόπι από λικέρ αμυγδάλου
Ένα ιδιαίτερο γλυκό του κουταλιού, που θα λατρέψετε. «Μεθυσμένα» κεράσια σε σιρόπι από λικέρ αμυγδάλου που μπορούν να συνδυάσουν άψογα ένα κομμάτι cheesecake ή μια μπάλα παγωτό. Υλικά
375 ml (1 και 1/2 φλιτζάνι) νερό
155 γραμμάρια (3/4 του φλιτζανιού) «ψιλή» ζάχαρη
1 φαρδιά λωρίδα φλούδας πορτοκαλιού
1 κιλό κεράσια, πλυμένα, καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσια
[...]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!