Μπείτε στην πιο ΗΟΤ Σελίδα του Facebook! κάνε LIKE τώρα!

Μύδια και γαρίδες της κατσαρόλας

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου
Μύδια και γαρίδες της κατσαρόλας

Τα  ασκαλώνια, τα γηγενή αυτά μικρά κρεμμυδάκια δίνουν απίστευτη νοστιμιά στα θαλασσινά.

Συστατικά: 

μισό κιλό γαρίδες μετρίου μεγέθους, καθαρισμένες
μισό κιλό μαγειρεμένα μύδια
125 γρ. τρίμμα φέτας
125 γρ. σκληρό τριμμένο τυρί
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
1 φλιτζάνι ασκαλώνια, κομμένα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι χυμός τομάτας
μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλιτζανιού φρέσκος χυμός λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κομμένος μαϊντανός
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος, κομμένος βασιλικός
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος, κομμένος άνηθος
μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

Οδηγίες: 
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ

Σχολιάστε!

Περισσότερα από tosokaki