Τα ασκαλώνια, τα γηγενή αυτά μικρά κρεμμυδάκια δίνουν απίστευτη νοστιμιά στα θαλασσινά.
Συστατικά:
μισό κιλό γαρίδες μετρίου μεγέθους, καθαρισμένες
μισό κιλό μαγειρεμένα μύδια
125 γρ. τρίμμα φέτας
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
1 φλιτζάνι ασκαλώνια, κομμένα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι χυμός τομάτας
μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλιτζανιού φρέσκος χυμός λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κομμένος μαϊντανός
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος, κομμένος βασιλικός
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος, κομμένος άνηθος
μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Οδηγίες:
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!