Μπείτε στην πιο ΗΟΤ Σελίδα του Facebook! κάνε LIKE τώρα!

Παγωμένο γιαούρτι: η ιστορία, η θρεπτική αξία & οι θερμίδες!

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου
Παγωμένο γιαούρτι: η ιστορία, η θρεπτική αξία & οι θερμίδες!
Το παγωμένο γιαούρτι πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του ΄70 στη Νέα Αγγλία της Αμερικής ως ένα απλό μαλακό είδος επιδόρπιου γλυκού με την ονομασία Frogurt.
To 1978 εμφανίστηκε το πρώτο συσκευασμένο
παγωμένο γιαούρτι στο εμπόριο ως πιο υγιεινό εναλλακτικό του παγωτού. Η ξινή του γεύση, όμως, δεν κέρδισε το καταναλωτικό κοινό μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 όπου οι παραγωγοί παγωμένου γιαουρτιού χρησιμοποίησαν μια βελτιωμένη συνταγή που έδινε πιο γλυκιά γεύση.

Σχετικές πληροφορίες δίνει στο www.Life2day.gr η Ελίνα Ασημακοπούλου Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc Επι[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ

Σχολιάστε!

Περισσότερα από tromaktiko