
Τερίν φρέσκων φρούτων σε ζελέ
Το καλοκαίρι έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε μια μεγάλη ποικιλία φρούτων που μας προσφέρουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φρούτα σε μια τερίν άκρως δροσιστική.
Υλικά:
Για το ζελέ
-1/2 λίτρο νερό
-150 γρ. ζάχαρη
-35 γρ. ζελατίνη (περίπου 17 φύλλα)
-300 ml κρασί μοσχάτο (σαμιώτικο)
Για τα φρούτα Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!