 
            
               Υγεία: Το πολύ κρέας αυξάνει τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ            
            
           
                 Η υπερκατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να ανοίγει το δρόμο για την εμφάνιση νόσου Αλτσχάιμερ, επειδή αυξάνει τα επίπεδα σιδήρου, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.Όπως διαπίστωσαν, η συσσώρευσή του στον οργανισμό μπορεί να προκαλέσει οξειδωτικές βλάβες, στις οποίες είναι ιδιαίτερα ευάλωτος ο εγκέφαλος. Οι ερευνητές λένε ότι αυτό με τη σειρά του αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης νόσου Αλτ[...]
 Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ 
              
      
         Πατήστε
              Πατήστε   
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
         
         
         
         
         
         
        
Σχολιάστε!