Κεράσια και μαύρη σοκολάτα συνδυάζονται σε υπέροχες πουτίγκες.
Σοκολατένιες πουτίγκες με καρδιές από κεράσια συνοδεύονται άψογα με παγωτό και σερβίρονται ζεστές περιχυμένες με σιρόπι κεράσι.
Υλικά
160 γραμμάρια καλής ποιότητας μαύρη σοκολάτα, κομμένη σε κομμάτια
160
2 αυγά και 2 επιπλέον κρόκοι αυγών
1/3 του φλιτζανιού (75 γραμμάρια) ψιλή ζάχαρη
30 γραμμάρια απλό αλεύρι, κοσκινισμένο
Αmarena κεράσια σε κονσέρβα με το σιρόπι τους
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρά τέσσερα πυρίμαχα φορμάκια χωρητικότητας 1 φλιτζανιού το καθένα. Βάλτε στη βάση τους αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
2. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί καλά. Απομακρύνετέ τη από το νερό που σιγοβράζει και προσθέστε το βούτυρο ανακατεύοντας πολύ καλά. Αφήστε το μείγμα σας να κρυώσ[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!