«Ο μεγάλος γόης του Hollywood έκαιγε καρδιές και με τη ζαχαροπλαστική του! Aυτό είναι ένα από τα πιο απίστευτα επιδόρπια που έφαγα ποτέ- πόσο μάλλον που έφτιαξα!» είπε κάποτε ο Paul Newman στην εκπομπή της Oprah και μας δίνει τη συνταγή που έμαθε από την οικογένειά
12 ασπράδια αυγού
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/4 φλ ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
3 κ.γ. βανίλια
1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι Οδηγίες: Προθερμάνεται το φούρνο στους 180. Αλευρώστε αφού βουτυρώσετε το ταψί. Μίγμα: Βάλτε τα αυγά όλα μαζί σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατέψτε τα μέχρι να αφρατέψουν. Ρίξτε το χυμό λεμόνι και συνεχίστε. Ανακατέψτε τα με το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη σταδιακά για να μην πέσουν τα[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!