Καλοκαιρινά φρούτα αρωματίζονται με πορτοκάλι και σερβίρονται με δροσερό γιαούρτι σε μια εύκολη συνταγή για γλυκό χωρίς πολλές θερμίδες. Πεπόνι, καρπούζι και φράουλες μαρινάρονται σε σιρόπι πορτοκαλιού σε μια δροσερή φρουτοσαλάτα. Υλικά
250 γραμμάρια φράουλες, πλυμένες
1 κουταλιά της σούπας ψιλή ζάχαρη
125 ml (1/2 φλιτζάνι) φρέσκος χυμός πορτοκάλι
1,5 κιλό καρπ[...]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!