½ κιλό κιμά από στήθος κοτόπουλο, 1 μικρό ξινόμηλο καθαρισμένο και τριμμένο, ¾ φλιτζανιού περίπου, 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο, ¼ κουταλάκι γλυκού τριμμένο μπαχάρι, 1 κουταλάκι
Εκτέλεση… Προθερμάνετε το γκριλ ή την ψησταριά. Σε μεγάλο μπολ αναμείξτε καλά όλα τα υλικά. Με βρεγμένα χέρια σχηματίστε μπιφτέκια με διάμετρο 5 εκ. Ψήστε τα μπιφτέκια και από τις δυο μεριές, σε λαδωμένη σχάρα 6’. Μπορούμε να τα ψήσουμε και από την προηγούμενη και πριν από το σερβίρισμα να ζεσταθο[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!