Υλικά...
Άγριο ραδίκι με έντονα πικρή γεύση, καυκαλήθρα, λίγους γλυκούτσικους ζοχούς, ντελικάτα μυρώνια, λίγα υπόπικρα αντίδια, πικάντικη ρόκα και γλυφό σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, μάραθο
Εκτέλεση… Καταρχάς πρέπει να καθαρίσετε και να πλύνετε όλα τα χόρτα.Αφαιρέστε τα σκληρά φύλλα και κόφτε τα σε μέτρια κομμάτια. Ρίξτε μέσα σε μια σαλατιέρα διαδοχικά όλα τα χορταράκια και ανακατέψτε καλά. Αλατίστε με χοντρό θαλασσινό αλάτι, ρίχτε άφθον[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!