Συνταγες
Σπλήνα γεμιστή
27th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά Για 6 άτομα Συνταγή από τη Μικρά Ασία Υλικά 1 σπλήνα μεγάλη, μοσχαρίσια ή 2 μικρές ¾ του κιλού κιμά μοσχαρίσιο 2 φλιτζ. καφέ ρύζι 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας Πιπέρι, αλάτι 1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο 1 κουτ. … Συνέχεια
ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!
27th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Ειναι μυρωδατο,πεντανοστιμο και πολυ αγαπημενο..ποιο αλλο...??? το κλασικο παστιτσιο....Ντυμενοομως με μελιτζανες σε φορμα του κεικ, ειναι αρκετα εντυπωσιακο που θα κλεψει τις εντυπωσεις στο τραπεζι σας!!!Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ για μια φορμα 28 εκ.1/2 κιλο κιμα μοσχαρισιο1 με … Συνέχεια
Πρωτομαγιάτικες συνταγές - πρόσκληση
26th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Ο Μάιος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ Να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή!! Κάπως έτσι τραγουδούσαμε παιδιά τι λέτε να τον υποδεχτούμε με συνταγές γεμάτες ανοιξιάτικη φαντασία!! Φωτογραφία αρχείου Γιορτάζουμε τα 6 χρόνια παρουσίας αυτής της σελίδας και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας τ … Συνέχεια
Ψωμί πολύσπορο ζυμωμένο με γάλα
25th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυσημε τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!! Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής 250 γρ αλεύρι σκληρό για ψωμί 2 κουταλάκια αλάτι 450 γρ γάλα φρέσκο 2 ½ κουταλάκια ξερή μαγιά 2 κουταλάκια καστανή ζάχαρη 80 γρ ηλ … Συνέχεια
Κοντοσούβλι
24th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά Χρόνος ψησίματος 1 ώρα και 30 λεπτά Για 6 άτομα Υλικά 1 κιλό μοσχάρι φιλέτο 1 κιλό χοιρινό μπούτι 1 κεφάλι σκόρδο, μέτριο 1 κρεμμύδι 2 ντομάτες 1 ποτ. κρασί κόκκινο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε το μοσχάρι και το χο … Συνέχεια
Καλαμαράκια γεμιστά με πλιγούρι κουκουνάρι και μυριστικά
23rd Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους. Από χτες η τεχνολογία είναι παρούσα, μην τη ματιάσω, μαζί της βέβαια είναι παρούσα η βροχή η συννεφιά και το κρύο. Κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος καιρός. Προσπαθούμε να τελειώσουμε κάποιες δουλειές στο χωριό μετ΄εμποδίων. Παρόλο που εμείς δεν έχουμε … Συνέχεια
Μενούζα: το ατομικό κοκορετσάκι
23rd Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Η κρητική εκδοχή του κοκορετσιού ! Τις τελευταίες δεκαετίες και στην Κρήτη έχει καθιερωθεί το σουβλιστό αρνί και το "πανωμερίτικο" κοκορέτσι στη μεγάλη σούβλα. Είναι μεζές παρέας και έτσι βολεύει η μεγάλη ποσότητα ιδιαίτερα το Πάσχα που μαζεύονται πολλοί στα τραπέζια μας. Είχαμε όμως … Συνέχεια
ΕΚΜΕΚ ΜΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙ!!!
23rd Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Υπεροχο αρωματικο και πολυ γευστικο εκμεκ με πλουσια κρεμα και βαση τσουρεκιουπου μας εμεινε απο τις ημερες του Πασχα!!!Αξιοποιηστε τα τσουρεκια σας φτιαχνοντας αυτο το υπεροχο γλυκισμα.Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ1 μεγαλο τσουρεκι κομμενο σε 12 φετεςΓια το σιροπι600 ml νερο200 γρ.ζαχαρ … Συνέχεια
Ολα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού- Εντυπωσιάστε τους φίλους σας!
20th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Μετά από μία εβδομάδα νηστείας, οι κρεατοφάγοι περιμένουν πως και πως την Κυριακή του Πάσχα για να... πέσουν με τα μούτρα στο σουβλιστό αρνάκι. Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία να έχει γίνει σωστό ψήσιμο, ώστε το πασχαλιάτικο γεύμα να είναι «λουκούμι» και να αξίζει την υπομονή της νηστείας. Γι αυτ … Συνέχεια
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
18th Απρίλιος, 2014 · Σχολιάστε
Επελεξα τα Καλυτερα πιατα για το τραπεζι της Αναστασης και της Κυριακης του Πασχα...Κυριως πιατα,πεντανοστιμα ορεκτικα,και φυσικα υπεροχα γλυκακια,όλα Δοκιμασμενα!!!Επιλεξτε τις γευσεις που σας ταιριαζουν για το τραπεζι σας!Ευχομαι σε Ολους να περασετε καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεια … Συνέχεια