και καθαρίζετε τις αντίβ και τις κόβετε σε ροδέλες. Κόβετε σε λεπτές λουρίδες τη γραβιέρα και σε μικρά κομμάτια το αβοκάντο, αφού το ξεφλουδίσετε. Βράζετε τα αβγά για να γίνουν σφιχτά, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε φέτες. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα και τα περιχύνετε με μια σάλτσα βινεγκρέτ που ετοιμάζετε χτυπώντας το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι μαζί. Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και την αφήνετε να ποτίσει με τη σάλτσα μέχρι να τη σερβίρετ[..]
Σχολιάστε!