Υλικά... 1 κοτόπουλο κομμένο σε 8 κομμάτια, 1 κουταλάκι γλυκού κύμινο, 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα, 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένο τζίντζερ, 50 γρ. βούτυρο, 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό από κύβο κότας, 200 γρ. ρύζι, 1 φλιτζάνι τσαγιού
Εκτέλεση… Πλένετε και σκουπίζετε καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα πασπαλίζετε με την κανέλα και την πάπρικα. Ζεσταίνετε καλά το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και ροδίζετε το κοτόπουλο καλά από όλες τις πλευρές. Βγάζετε το κοτόπουλο και στο ίδιο σκεύος σοτάρετε τα κρεμμύδια. Τοποθετείτε πάλι το κοτόπουλο στο σκεύος και προσθέτετε το τζίντζερ[..]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!